Galatasaray'ın efsanelerinden, spor yazarı Tanju Çolak Osmanlıspor maçını en sert dille eleştiren isimlerin başında geldi. Tanju Çolak, maç değerlendirmesini yaparken, Mustafa Denizli'nin de gitmesi gerektiğini belirtti.

İşte Tanju Çolak'ın çok konuşulacak o ifadeleri...

''Ligde son maçında Sivasspor’u 3-1 yenip 2. yarıya 3 puanla başlayan  Galatasaray, 3. sıradaki yerini korumuştu. Ancak 19. haftada Osmanlıspor’a ligin ilk yarısında olduğu gibi yine teslim olarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Mali kriterleri yerine getirmediğinden Avrupa kupalarından men edilmesi bile gündemdeyken Galatasaray, transferde de Donk hariç tat vermedi.

Ankara’daki maçta eksi 5 derece soğuk vardı ama futbol her koşulda oynanan bir oyun. Galatasaray temposuz, isteksiz ve ruhsuz başladı mücadeleye.. Maç bitse de eve gitsek beden diliyle sahaya çıkmış gibiydi Sarı-Kırmızılılar. Osmanlıspor 20 dakikada golü bulduğunda Galatasaray defansi yine birbirinden habersiz, her maçta olduğu gibi hata yaptı ama bu sefer Muslera da onlara uydu ve yenilen 2 golde de hatalı çıkışlar yaptı. Burak sahneye bir kez çıktı, onda da fırsatçılığını kullandı. Bu golden sonra Osmanlıspor kaçırılması imkansız iki net pozisyonda Ndiaye ve Rusescu ile topu Muslera’ya teslim edince işler bir anda Galatasaray lehine döndü. 43’te Sinan yine akıl dolu işlerle soldan içeri girdi ve  orta yaptı kaleciden dönen topu Sneijder tamamlayınca Cim-Bom 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.

Galatasaray gibi bir takım 2. golü attıktan attıktan sonra ilk 5 dakikada da gol yenilebileceğini unutup defans arkasina 45 metre top attırması büyük ayıptır. Bir de buna Hakan Balta ve Muslera’nın iletişimsizliği eklenince galibiyet sevinci 1 dakika sürmedi. 2.yarıya golle başlayan taraf Osmanlıspor oldu. Kornerden gelen topu defans ve Muslera seyredince Musa durumu 3-2 yaptı.

Galatasaray’da işler iyi gitmiyor. Avrupa kupalarından men edilme durumu gündemdeyken bir de Mustafa Denizli yönetimindeki takımın ligdeki durumu herkesi kara kara düşünmeye sevk ediyor. Bence Hamza’dan sonra Mustafa Denizli hoca da gitmeli!''