Süper Lig'de Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçta Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Tümer Metin için açılan pankartlara Mustafa Denizli'den yorum geldi.

"O pankartlar benim icimi acıttı" diyen Mustafa Denizli, "Benim futbolda iki yuvam oldu, biri Altay biri de Galatasaray. Biri beni büyük Mustafa, diğeri de Mustafa Denizli yaptı. Mustafa Denizli'ye selam veriyorsanız bunun sebebi Galatasaray camiasının bana duyduğu sevgidir. 30 yaş civarı olan jenerasyon benim Galatasaray'daki dönemime yetişmemiştir. Hoca olarak Galatasaray başına geldiğim ilk yıl da bana hayatımın en büyük onurunu bu camia yaşattı. 110 yıllık Galatasaray camiasına bakın bakalım kaç kişi jubilesini Galatasaray formasıyla yapmıştır." dedi.

"BEN BUNA ALIŞKIN DEĞİLİM"

Kimseye yaranmak için yorum yapmadığını, yapmayacağını dile getiren Denizli, "Bugün tribünlerde oturanlar o dönemin Galatasaraylılarıdır. O açılan pankart benim içimi acıttı. Doğaldır tepki olabilir. Ben buna alışkın değilim. İçimi çok acıttı. Ben Galatasaray'da çok şeyler yaşadım bir çoğunuzla. Bu kanalda 2. dönem yorum yapıyorum. Sadece bu dönem değil ilkinde de bütün yorumlarımızın arkasındayım. Hiç buradan nereye gidebilirim diye düşünmedim. İsmimi burada yapmadım. Pankartın asılmasına neden olanlar biraz değerlendirsinler. Fenerbahçe'nin yöneticisi beni eleştirdi yorumlar için. Şunu kimse unutmasın ekmeğimi yediğim bir yer için, Galatasaray balında gelir... Benim doğrularım benim yorumlarımdır. Futbolu herkes tartışır." ifadelerini kullandı.