Sarı kırmızılılar 2 kez öne geçmelerine rağmen üstünlüğü koruyamazken teknik direktör Mustafa Denizli'nin öncelikle bu konuya ağırlık vereceği, ayrıca oyuncularda yaşanan özgüven kaybını ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcayacağı belirtildi.
 
Tecrübeli teknik adamın göreve geldiği günden itibaren oyuncularıyla yaptığı birebir görüşmeleri bu hafta boyunca da sürdüreceği ve onlardan gelecek geri dönüşlere göre çözüm yollarını çizeceği belirtilirken ilk yarıyı minimum kayıpla atlatmanın hesaplarını da yaptığı öğrenildi.
 
Denizli'nin kalan haftalarda takımı tam olarak tanıyarak eksikleri tespit edeceği, takım içinde yaşanan sıkıntıların giderilmesinin ardından devre arasında eksik kalan bazı bölgeler için takviyeler isteyebileceği  ancak şu an için önceliği takımın moral ve motivasyonunu yükselterek bir an önce toparlanmasına verdiği belirtildi.
 
Sarı kırmızılılarda Bursaspor maçı hazırlıkları ara vermeden başlarken sakatlığı süren Denayer'in tedavisinin sürdüğü, genç futbolcunun bu hafta da forma giyemeyeceği belirtildi.
 
Bu arada sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Hamit'in tedavisiyle birlikte güçlendirme çalışmalarına başladığı tecrübeli futbolcunun en kısa zamanda takımla antrenmanlara başlamasının amaçlandığı vurgulandı. Hamit'in ligin 2. yarısında tam olarak hazır hale geleceği vurgulandı.