Galatasaray yıllar sonra yeniden Mustafa Denizli'ye emanet ediliyor. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına kimi getireceği merak konusu olan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, jet hızıyla kararı verdi.

Dursun Özbek'in bir süre önce Denizli ile görüştüğü ortaya çıktı. Yakın bir süre önce teklif götürülen Denizli'nin, "Şu anda takımın başında bir teknik direktör var. O görevinin başındayken benim size net bir yanıt vermem şık ve etik olmaz" diyerek, teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu ile yönetim kurulu arasında iplerin gerilmesinin ardından Denizli ile yeni görüşmeler yaptığı ifade edildi.

Yönetimden onay çıktı

Galatasaray'ın ısrarlı tutumu ve Hamza Hamzaoğlu'yla ayrılık kararı almasının ardından Mustafa Denizli'nin Sarı-Kırmızılı kulübün başına geçmeye ikna olduğu bildirildi.

Yönetim kurulunun bu akşam saatlerinde yaptığı toplantıda Mustafa Denizli ismine de yöneticilerin büyük kısmından onay çıktığı ifade edildi. 

Galatasaray'ın, tüm ihtimallere karşılık ismi çok fazla bilinmeyen yabancı bir teknik adamı da alternatif olarak tuttuğu kaydedildi. Yönetimin, Mustafa Denizli ile yapılacak resmi anlaşmayı yarın duyurması bekleniyor.