G.Saray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in adı, Ajax ve Chelsea'nin ardından şimdi de Manchester United ile anılıyor. İki sene önce de 'Kırmızı şeytanlar'ın gündemine gelen Hollandalı yıldızı, o dönemki kulübü Inter 30 milyon Euro bonservis bedeline satmamıştı.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Express, Wesley Sneijder'in sezon başı transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Manchester Unitedlı Nani ile takas edilebileceğini belirterek bununla ilgili bir habere imza attı. Haberde tekrar Chelsea'nin başına geçen Portekizli Jose Mourinho'nun da istediği yıldız oyuncunun da Premier Lig'e sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray cephesi, Hollandalı yıldızın satılmayacağı yönünde demeçler verirken, İngilizler bu takastan iki tarafın da karlı ayrılacağını vurguluyor.

GÖZLER SNEIJDER'DE

Galatasaray'da son haftaların formsuz futbolcularından Sneijder'in Karabükspor maçındaki performansı merak konusu oldu. Hollanda Milli Takımı'nda Türkiye'ye karşı oynanan karşılaşmada iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan yıldız futbolcunun, bugünkü maçta nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

AYSAL SICAK BAKMIYOR

Başkan Ünal Aysal ise Sneijder'in takımdan gönderileceğie ilişkin haberleri yalanlayarak Hollandalı futbolcuya sahip çıkmıştı. Mancini ile birlikte yeniden eski performansına kavuşacağını ifade etmişti.