Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu günlerdir konuşulan Mancester United'ın Portekizli yıldızı Nani, ülkesinin basınına açıklamada bulundu.

Nani, İngiltere'den ayrılacağı iddialarını kesin bir dille inkar etmediği açıklamasında Portekiz ekiplerine döneceği iddialarına da yanıt verdi.

"GELECEĞİM NE OLACAK BİLMİYORUM"

Yıldız oyuncu, İngiltere'den ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili soruya, "Şu anda bilmiyorum. Jokerbet Sakince oturup düşünmeye çalışıyorum. En iyi karar ne ise onu düşünüp uygulayacağım. Şu anda geleceğim adına herşey belirsiz diyebilirim." şeklinde konuştu.

"PORTEKİZ'DEN DAHA ÜST DÜZEYDE OYNAYABİLİRİM"

Nani, Portekiz ekiplerinden eski takımı Sporting ve Porto'ya gideceği iddiaları ile ilgili ise ilginç ifadeler kullandı. Nani: "Sporting, Benfica zaman zaman da Porto ile adım geçiyor. Bunu duyuyorum ama bu pek mümkün görünmüyor. Ben daha üst düzeylerde oynayabileceğimi düşünüyorum. Ben daha farklı bir seviyedeyim." ifadelerini kullandı.

2007 yılında Manchester United'a transfer olan Nani'nin 'Kırmızı Şeytanlar'la olan sözleşmesi 2014 yılının Haziran ayında sona eriyor.