Felipe Melo'nun transferini sonlandırmak için büyük Onbahis bir çaba sarfeden ve 22 Haziran'dan sonra Juventus ile son kez masaya oturacak olan Galatasaray, diğer bir yandan da alternatif isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı.

Juventus'un 6 milyon euroluk bonservis bnedelinde diretmesinin ardından Nuri Şahin ve Gökhan İnler için nabız yoklamaya başlayan Galatasaray'a ilk kötü haber Nuri Şahin'den geldi. Kariyerine Dortmund'da devam etmek istediğini dile getiren Nuri Şahin, Terim'e teşekkür etti ve Türkiye'ye dönmek için henüz erken olduğunu söyledi.

Nuri'den gelen haberin ardından Gökhan İnler için Napoli'nin kapısını çalan Galatasaray'ın evdeki hesabı çarşıya uymadı. Türk statüsünde oynayabilecek durumda olan Gökhan İnler için 8 milyon euroluk bir bütçe belirleyen Galatasaray, Napoli'den gelen "15 milyon euro" cevabı ile adeta şok oldu.

GÖKHAN'IN MENAJERİ İDDİALARI YALANLADI 

Gökhan İnler ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Galatasaray, böyle bir hamle yaptığı da Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti tarafından yalanlandı. Gökhan İnler şu anda Napoli'nin futbolcusu olduğunu ifade eden Lamberti, "Kimseye verilmiş bir sözümüz yok, Gökhan şu anda Napoli'nin futbolcusu ve kendisi de kariyerine burada devam etmek istiyor. Gökhan'ın Napoli ile 2016 yılına kadar kontratı var ve bu kontarın sonuna kadar da burada kalacak" dedi.

Geleceği hakkında konuşan Gökhan İnler de, "Napoli'de sözleşmemi tamamlamak istiyorum. Yeni teknik direktörümüz Rafael Benitez ile yeni bir başlangıç yapabiliriz. Benitez, Liverpool'un menajeri olduğu dönemde beni istemişti ancak o zamanın şartları bu transferi engellemişti.

Geçtiğimiz sezon başında Udinese'den 17.5 milyon euro karşılığında Napoli'ye transfer olan Gökhan İnler için Inter'in de nabız yokladığı ve Milano temsilcisinin bu transfer için Guarin artı bir miktar parayı da gözden çıkarttığı iddia edilmiş ancak bu iddialar başkan Moratta tarafından yalanlanmıştı.

Webaslan