İtalyan teknik adamın tavırlarının değişiklik gösterdiğini belirten Cezayir asıllı Fransız oyuncu, "Bunu kaba olmadan nasıl söylerim bilmiyorum. Kendisi sizi elde etmeye çalışırken ve size sahip olduğu zaman dilimlerinde adeta iki farklı insan oluyor. Beni transfer etmek istediği zamanlarda beni her gün arıyordu ve duymak istediğim her şeyi söylüyordu ancak transfer olduktan sonra şoka uğradım" dedi.

Röportajında Roberto Mancini ile Arsene Wenger'i kıyaslayan yetenekli oyuncu, "Roberto Mancini, Arsene Wenger'in tam zıttı bir insan. Bazen sabahları günaydın bile demez. İyi oynamadığınız zaman sizinle 3-4 ay konuşmaz. Bu sıkıntılı durum hakkında Mancini ile konuşamaz ve bazı şeyleri açıklamayı deneyemezsiniz bile. Kaybettiğimiz zaman soyuma odasında çılgına dönerdi." yorumunu yaptı.

Deneyimli teknik adamın üslubunu da bir hayli sert bir dille eleştiren Nasri, "Normalde sokakta herhangi birine söyleyemeyeceğiniz şeyleri söylerdi. Mancini ile çok kötü bir tecrübe yaşadım. Gittiği kulüplerde istediği sonuçları elde etmesinin tek sebebi görev aldığı takımlarda yıldız isimler ile çalışması olmuştur. Mancini'yi kariyerimde çalıştığım en iyi 3-4 teknik adam arasına almam" dedi.

Sporx