Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Bursaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

"BAZI BAYKUŞLAR ORTAYA ÇIKACAKLARDIR"

Kendisini eleştirenlere tepki gösteren Levent Nazifoğlu, "Geçen hafta derbi sonrası direk otobüse yönlendirildik. Bu yüzden açıklama yapamadım, yoksa yenildiğimiz için konuşmadım gibi bir durum söz konusu değil. Kadıköy'de kamera arayacak halim yok. Bazı baykuşlar var ortaya çıkacaklardır, "Kazanınca meydana çıktı" diyeceklerdir ama böyle bir şey yok." dedi.

"İKİ MAÇLA YIKILMAYIZ, OFSAYT, PENALTI KARARLARI..."

Hakem kararlarını eleştiren Levent Nazifoğlu, "Bursaspor maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bir iki maçla yıkılacak takım değiliz. yediğimiz ofsayt gol ve verilmeyen iki penaltımıza rağmen, bir tanesinin özellikle yoruma yapmaya gereği yok. Arkadaşlar iyi bir galibiyet aldı. Teknik heyeti ve futbolcuları geçen haftanın ardından verdikleri reaksiyon için kutluyorum." ifadelerini kullandı.

"DERBİDEN SONRA TEPKİ NORMAL"

Maça az sayıda taraftar gelmesi hakkında konuşan Nazifoğlu, "Taraftarlarımızın bir bölümü basket maçına gitti, taraftarların geçen haftaki futboldan sonra tepkisi de normal. Ayrıca seyirciyi az görmüyorum, cuma maçı ve seyirci vardı" açıklamasını yaptı.

"SNEİJDER'DEN BEKLEDİĞİMİZ BU"

Wesley Sneijder'in Bursaspor maçındaki performasını yorumlayan sarı-kırmızılı yönetici, "Sneijder'den bütün insanların beklediği bu. Maçı aldı ve çevirdi. Sneijder'den beklentimiz bu" diye görüş belirtti.

"BAYKUŞLAR SUSACAK, UTANMALARI YOK"

Gazetelerdeki haberlere tepki gösteren Nazifoğlu, "Florya 4'e 5'e bölünmüş, böyle bir şey yok. Futbolcu arkadaşlarımızla da konuşuyoruz. Sahada cevabını vereceksiniz dedik. Şimdi bazı baykuşlar sonuçtan dolayı biraz susacak, televizyonda, gazetede yazanlar, susacaklar, baya susacaklar. Bu maçın sonucunun Riekerink'in geleceğiyle ilgisi olmadığını söylşedik. Yok Ali Dürüst, Terim için araya girmiş, yok yönetim görüşmüş. Bunları yazanların utanması olmadığı için bunlar devam edecek. Bunlar yalan, ispatlayabilirim ama bunlar devam edecek yazmaya." diye konuştu.

LEVENT NAZİFOĞLU'NDAN BEŞİKTAŞ MAÇI ÖRNEĞİ

Galatasaray kazanma serisinin sürüp sürmeyeceği hakkında sorular üzerine Levent Nazifoğlu, "Siz başka takımlara bu soruları soruyor musunuz? Futbolda geleceği kim bilebilir. Galatasaray yeniden iyi bir yola girecek. Futbolda bazı şeyler önceden tahmin edilemez. Mesela Beşiktaş çok güzel bir dönüş yaptı, 4-3 olabilirdi. Şansa demiyorum, kim diyebilirdi Beşiktaş 30'da 3-0 geriye düşecek ya da kim diyebilirdi Beşiktaş 3-3 yapacak, bunlar futbolda oluyor" dedi.
 
TRANSFER VE DROGBA AÇIKLAMASI

''Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Devre arasında yıldız oyuncu alma şansımız yok. Çok iyi bir oyuncuyu hangi takım bırakır. Drogba ile ilgili bir tasarrufumuz olacağını düşünmüyorum. Gördüğünüz gibi çok tempolu oyunlar oynanıyor. Yaşı dolayısıyla zor görünüyor.''