Transfer dönemine ilişkin konuşan Nazifoğlu, "Riekerink ile çok iyi arkadaşız. Florya'da 6-7 saat geçiriyorsam 1-2 saati onunladır. Takımda acayip bir disiplin var. Diarra için Lokomotiv ile de anlaştık. FIFA'dan ceza alma ihtimali vardı. Ödemeyi aylık yapmak istedik. Kabul etmediler. Bizden diğer futbolcuların istemediği şeyleri istediler. 30 bin €'luk ev, 2 tane 150 bin €'luk araba talep ettiler. Diarra bizden son olarak o talepleri isteyince bir daha da cevap vermedik." dedi. 

Deneyimli yönetici, "de Jong ile görüşüyorduk. Ben de onu istiyordum. Tiote'de sakatlık yoktu ama ileride bir risk vardı. Onu göze almadık. De Jong, Melo'ya göre daha akıllı ve teknik biri. Caner Erkin'i transfer etmeyi hiç istemedik. En iyi transferleri tabii ki Galatasaray yaptı. Manchester City'nin CEO'su Denayer'i vermedi. Uçak tuttuk, bütün gece havalimanında bekledi. Telefonda ağladı en son." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı kazanmasını ister misiniz sorusuna da net bir yanıt veren Nazifoğlu, "Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kaldırmasını istemem" dedi.