GSGAZETE - Hakem hatalarına dikkat çeken Levent Nazifoğlu, "Mete Kalkavan, Kayseri maçında penaltımızı vermedi. Aynı hakemler çifte standartlı davranıyorlar. Çok başarılı olduğu söylenen hakem koruması altındaki Beşiktaş'la 4 puan farkımız var." dedi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a da tepki gösteren Levent Nazifoğlu, "Fikret bey kongrede 'Onlar mallarını satıp borç ödüyor, Avrupa'ya gidemiyorlar' dedi. Önce bu konuşmalarına baksın. Fikret Orman öncelikle Beşiktaş kongresindeki konuşmasını tekrar okusun, sonra bu konuşmasını tartsın." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'ın 'Riekerink'in yerine Fatih Terim'i getirmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna Nazifoğlu şu yanıtı verdi;

"Bizim şu anda hocamız Riekerink'tir. Fatih Terim Galatasaray'da olmayacak diye bir şey deme lüksümüz yok. Çalışmasından mutlu olurum tabii ki ama şu an hocamız var."Galatasaray'da her zaman herkes başarılı olmak zorunda. Başarılı olmayan gider. Hep söylüyorum; Galatasaray'da ben, başkan ve teknik direktör dahil her kim başarısız olursa yerine iyisi gelir.​"

Sneijder'in takım arkadaşlarını eleştirmesine tepki gösteren deneyimli yönetici, "Sneijder o açıklamaları maç sonunda adrenali düşmeden yapmış. Sneijder de kendi işine bakacak." dedi.

Ayrıca Levent Nazifoğlu, Memphis Depay ya da başka bir futbolcu için hiçbir girişimde bulunmadıklarını açıkladı. Nazifoğlu, Riekerink'in Yasin Öztekin'i affettiğini ve salı günü takımla çalışmalara katılacağını açıkladı.