Nigel de Jong'un imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent Nazifoğlu, Tarık Çamdal ve Ryan Donk'un takımdan ayrılacağını açıkladı.

Deneyimli yönetici, "Jason Denayer, çok gelmek istemesine rağmen kulübü izin vermedi. Devre arasında kendisini almak istiyoruz. Denayer'e başarılar diliyoruz. Biliyoruz ki Manchester City'de bir aslan var" dedi.

Sürpriz bir gelişmeyi de aktaran Nazifoğlu "Tarık Çamdal, büyük ihtimalle Eskişehir'de. Ryan Donk da yurt dışına gidecek" sözlerini kullandı. Basında yer alan haberlere göre Ryan Donk, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu. 

"Transferlerimizden çok memnunuz" diyen Nazifoğlu, "Dünyada isim yapmış oyuncularla genç oyuncularımızı harmanladık. Bunun semeresini görmeye başladık. Takımın maç kazanma karakteri geri geldi. Şampiyonluğun en büyük adayıyız" ifadelerini kullanırken kendisine yöneltilen "Haksız rekabet" sorusuna, "Sneijder veya Muslera olmasaydı şeklinde başlayan sorularını komik buluyorum. Acaba Barcelona'nın hocasını da 'Messi olmasaydı' soruluyor mu. Muslera'dan karakter ve oyun olarak çok memnunuz. İyi ki bizde" yanıtını verdi.