PTT 1. Lig'de yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Karşıyaka, Erciyesspor'dan ayrılan Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı Necati Ateş'i kadrosuna kattı. 

Yeşil-kırmızılılar 35 yaşındaki santrforla Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde taraftarlar takımın sezon açılışı için toplandığı sırada anlaştı. Takımın ardından son olarak sahaya çıkan yıldız golcüyü karşılarında gören taraftarlar tezahüratlarla yeri göğü inletti. Necati, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarların yoğun ilgisiyle ezilme tehlikesi yaşadı.

Futbolcular saha ortasında toplandıktan sonra yüzlerce meşaleyi aynı anda yakan yeşil-kırmızılı taraftarlar sahada görsel bir şölen oluşturdu. Karşıyakalılar kulübün sezon öncesi renklerine bağladığı Gökhan Ünal, İbricic, Fall gibi yıldızlara da yoğun ilgi gösterdi. Kaf-Kaf'a bu yıl büyük mali destek sağlayan işadamı Erdal Acar da yoğun sevgi gösterilerinden nasibini aldı. Toplam 18 takviye yapan İzmir temsilcisi stoper, ön libero ve sağ kanat aldıktan sonra transferi noktalayacak.

SÜPER LİG'DE 140 GOL

Kariyerine Altay'da başlayan Kaf-Kaf'ın yeni transferi Necati Ateş, Süper Lig'de 369 maçta 140 gol attı. Galatasaray'da 2 şampiyonluk yaşayan tecrübeli yıldız Adanaspor, Başakşehir, Osmanlıspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor formalarını da giydi.