Eskişehirspor'un golcüsü Necati Ateş, Radyospor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. "Fenerbahçe ile oynadığımız son 3 maçta hakem hataları hep Fenerbahçe lehine oldu. Gönlümden geçen Alper'in Galatasaray'da oynaması. Pazar günü Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yener."

Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e konuşan Necati Ateş, Fenerbahçe maçında kaçırdığı penaltı, Alper Potuk'un transferi ve Pazar günü oynanacak derbi için samimi açıklamalar yaptı.

İşte Necati Ateş'in sözleri:

PENALTIYI KAÇIRACAĞIMI HİSSETTİM

"Penaltıyı kaçıracağımı hissettim ama bunlar gerekçe değil. 120. dakikanın sonunda yorgun düştüm ama penaltıyı kaçırmama neden ya da mazeret değil. Dünya Kupası finalinde de penaltı kaçıyor. Finali hak etmiştik. Ofsayt nedeniyle sayılmayan golüm verilseydi Fenerbahçe'nin kalan dakikalarda 2 gol atması mümkün değildi."

HATALAR HEP FENERBAHÇE LEHİNE

Golümün ofsayt nedeniyle golün verilmemesi ilginç, ilk maçta Fenerbahçeli oyuncunun topu koluyla kontrol edip, gol yapması üzücü, lig maçında Alper'in koluyla topu kontrol ettiği gerekçesiyle Nerobet golünün verilmemesi bir başka ilginç taraf. Tüm bu hataların Fenerbahçe maçına denk gelmesiyse hakikaten garip. Umarım bu hatlar bir daha yapılmaz.

ALPER G.SARAY'A GİTSİN

"Alper iyi bir futbolcu. Daha da iyi olacak. Alper'i alacak takım kazanır. Alper ayrılırken Eskişehirspor en iyi parayı verene satacaktır. Alper'in Galatasaray'da oynamasını istiyorum. Gönlümden geçen bu."

HER YERDE KÜFÜR YEDİM

"Fenerbahçe stadında edilen küfürler Alper'in moralini çok bozdu. Buna da alışacak. Örneğin oynadığım her stadyumda küfür yedim. Futbolda insan zamanla bunlara alışıyor. Alper de alışacak."

KADIKÖY'DE GALATASARAY KAZANIR

"Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı derbilerde üstünlüğü kalmadı. Hatta oyun olarak Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda üstünlüğü var. Rahat olan, moralli olan Galatasaray. Ve Galatasaray'ın bu kez Kadıköy'de kazanacak."

Radyospor