Galatasaray 19 Yaş altı Futbol Takımı, UEFA Gençler Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında Borussia Dortmund ile karşılaştı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’ndaki mücadeleden Galatasaray 3-2 galip ayrıldı.

Galatasaray 19 Yaş altı Futbol Takımı, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Borussia Dortmund’u ağırladı. Galatasaray’ın gollerini 72. dakikada Kerem Çalışkan, 73. dakikada Uğurcan Köse ve 89. dakikada Doğan Can Davas kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 11. dakikada Sauerland ve 88. dakikada Ogün Demirtaş’tan geldi.

FIFA onaylı ve UEFA kriterlerine uygun Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, UEFA gözlemcileri, Galatasaray forması giymiş eski futbolcular ve çok sayıda futbolsever Galatasaray U19 Futbol Takımı'nı yalnız bırakmadı.

Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda gösterdiği performans ve seyirci desteğiyle maçtan 3-2 galip ayrıldı.
Genç Aslanlar, grubundaki ilk maçında İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Anderlecht’i 3-0 mağlup etmiş, ikinci maçta ise Arsenal’e deplasmanda 5-1 mağlup olmuştu.