Galatasaray'ın transfer hamlelerini genel olarak eleştiren Uluç, Rus futbolcu Neustadter'in Ryan Donk'tan daha kötü bir futbolcu olduğunu iddia etti.

Hıncal Uluç'un yazızından o bölüm şöyle;

"Galatasaray'ın nerdeyse transferini tamamladığı Roman Neustadter'i, Rusya- İngiltere maçında izledim.. Kazma ve korkak.. Kazmalığı ortaya çıkmasın diye toptan kaçan korkak.. İlk yarıda adı geçmeyince, ikinci yarı saymaya başladım. Orta sahanın ortasında oynayan adam 70'inci dakikaya kadar, yani 25 dakikada 4 (Dört) defa topla buluştu. Neden?. Kendi baskı yapıp top falan almıyor. Arkadaşlarından biri topa sahip olunca da, kendini gösterme yerine tam tersini yapıyor, bir İngilizin arkasına saklanıyor ki, ona pas vermesinler.. Yemin ederim, ıslıklanan Donk, dört Neustadter eder.. Galatasaray'ın transferlerini kim yapıyorsa artık!."

Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Neustadter, Rusya'nın Euro 2016 kadrosunda da yer alıyor. Stoperde ve defansif orta sahada oynayabilen 28 yaşındaki oyuncunun muhtemel transferinde Galatasaray, bonservis ödemeyecek.