Alanya kampı, Galatasaray'a pahalıya patladı. Bozuk Oba Stadı'nın zemininde sarı-kırmızılılar üç önemli fire verdi. Sakatlanan oyunculardan Semih Kaya'nın 1.5 ay, Burak Yılmaz ve Koray Günter'in ise iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Geçen sezon Mancini yönetiminde devre arası hazırlıklarını Belek'te yapan Cimbom'a bu kamp 250 bin Dolar'a mal olmuştu. Bu sezon ise Royal Cup'a katılan Aslan, kampı bedavaya getirerek turnuvadan 350 bin Dolar kazandı kazanmasına ama Semih, Burak ve Koray'ı kaybetti.
 
HAMZAOĞLU ORGANİZASYONU BEĞENMEDİ
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, International Royal Cup'ın İstanbul'daki basın toplantısına katılmak için bir milyon Dolar alırken Galatasaray'ın kasasına ise 350 bin Dolar girdi. Kötü zeminde üç oyuncu sakatlanınca takviye kaçınılmaz oldu ve belki de transfere bu turnuvadan elde edilen gelirin 2-3 katı para harcanacak. Daha önce kampı iki gün uzatmayı düşünen Hamza Hamzaoğlu'nun da organizasyonu beğenmediği ve bu yüzden Pazar akşamı takımı Alanya'dan İstanbul'a döndürdüğü öğrenildi. 
 
BURAK 2 HAFTA YOK
River Plate maçında sakatlanan Aslan'ın en önemli gol silahı Burak Yılmaz, Çaykur Rize maçında kesin yok. Golcü futbolcunun Bursa maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun mesai harcayacak.
 
SEMİH 1.5 AY YOK
Alanya'daki turnuvada sakatlanan Semih'in durumu ciddi. Genç futbolcunun 1.5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.