Yeni sezon öncesinde kadrosunu en az 1 golcü ile güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın gündemine aldığı Everton'un golcüsü Oumar Niasse için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.
Hugo Rodallega, Eren Derdiyok, Bas Dost ve Wilfried Bony gibi isimlerle de temas halinde olan Galatasaray'ın Niasse'yi resmen istediği yazıldı.

Daily Mail'in sayfalarına taşıdığı habere göre, Everton'da kadroda düşünülmeyen Senegalli golcü için Everton'un kapısını çalan sarı-kırmızılı yetkililer 1 milyon 300 bin euroluk kiralama teklifi sundu.

Menajer Ronald Koeman'ın planları arasında yer almayan Niasse'yi elden çıkarmaya hazır olan Everton Kulübü'ne, 8 milyon euroluk da satın alma opsiyonu  sunulduğu bildirildi.

"NIASSE YALNIZ GİTMEYECEK"

Niasse konusunda en ciddi teklifin Galatasaray'dan olduğu, sarı-kırmızılıların 26 yaşındaki futbolcunun transferinde aşama kaydettiğinin altı çizildi.

Öte yandan sarı-kırmızılıların Premier Lig'den 2 isim için daha girişimlerini sürdürdüğü bildirilirken, Liverpool'dan Lucas Leiva ve Leicester City'den Gökhan İnler'in yeni sezon öncesi Ada'dan Florya yolunu tutabileceği vurgulandı