Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, 2 gün önce Malaga forması giyen Nordin Amrabat’ı telefonla aradığı öğrenildi.

Yeni sezonda yabancı sınırının 14'e kadar yükseleceğini hatırlatan Albayrak, "Kafana hiçbir şeyi takma. İspanya'nın keyfini çıkar. Yeni sezonda tekrar Galatasaray forması giyeceksin" dedi.

MALAGA'NIN OPSİYONU VAR

Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos oyuncunun durumu ile ilgili, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Amrabat için 3.5 milyon euro satın alma opsiyonuna sahibiz. Bunun süresi 30 Nisan'da doluyor. Zamanı geldiğinde kendisiyle ilgili karar verilecek. Bizim için önemli bir oyuncu ancak bu konuda şu anda harekete geçmeyeceğiz" dedi.

Kulübe yakın kaynaklar oyuncunun geçirdiği sakatlık sonrasındaki gerilemesine dikkat çekti. Milli maçta yaşadığı sakatlığın ardından bir ay sahalardan uzak kalan Nordin Amrabat'ın döndükten sonra performansında düşüş yaşadığına vurgu yapıldı. Bu yüzden ara transferde bonservisi almak üzere harekete geçilmediği, sezon sonuna kadar oyuncunun performansının izlenmeye devam edileceği ifade edildi