GS TV’ye açıklamalarda bulunan Olcan Adın, “Devre arası kampta gerçekten çok iyi çalıştık. Kupa maçları olsun, buraya geldik buradaki antrenmanlar olsun, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandık. Henüz hiçbir şey kaybedilmiş değil. Biz 'bitti' demeden bitmez" dedi.

Sarı-Kırmızılı oyuncu, ilk yarıda gol attığı Fenerbahçe derbisini de hatırlatarak şunları söyledi: "Hayatımda hiç unutamayacağım bir andı. Hem Fenerbahçe derbisinde hem Kadıköy’de golü atmak, gerçekten de benim adıma mutluluk vericiydi. Bunu futbol hayatım boyunca hiçbir zaman unutamam. Anılarımda hep en üst köşede yer alacaktır. Bu gol hem özgüven hem de moral olarak benim açımdan çok iyi oldu. Onun bana vermiş olduğu morallle daha iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum.

"Ortaları yapmak bana nasip oldu"

Karşıyaka maçında iyi orta yaptım. Tabii ki orta da önemli ama atan arkadaşlarımız da gerçekten iyi gol vuruşu yaptılar. Onlara da ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Bu ortaları yapmak da bana nasip oldu.

İlk yarı takımımız adına iyi geçmedi çünkü istemediğimiz puanlar kaybettik. Aslında bakarsanız iyi başladık. Fakat akabinde kırılma maçlarını çok yaşadık. Son dakikalarda hem beraberlik oldu hem mağlup duruma düştük. Bunlar bizi çok etkiledi. 

"Yarışın içerisindeyiz" 

Biz 'bitti' demeden hiçbir şey bitmez. Biz bu yarışın içerisindeyiz. Çünkü neler yaptığımız, neler başardığımız geçen seneden, önceki senelerden herkes biliyor. Tabii ki ciddi bir puan farkı var fakat bunu kapatmak bizim elimizde."