Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 31 yaşındaki kanat oyuncusunu ısrarla istediği belirtilirken, yeşil beyazlı yönetim sarı kırmızılılarla görüşmelere başladı.

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Bu doğrultuda yeşil beyazlılar Galatasaray'da satış listesine konan Olcan Adın için hamle yapma kararı aldı. Önceki gün Olay TV'de Spor Masası Özel programında Olcan için “Şuan gündemimizde yok. Ancak ilerleyen süreçte neler olacağını bilemeyiz' şeklinde bir açıklama yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'da birlikte çalıştığı tecrübeli futbolcu için kampta yönetici Yüksel Çolak'la bir görüşme yaptığı belirtildi.

Avusturya’da basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya gelen Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Olcan Adın’ın şu an gündemlerinde olmadığını ve kamp sonrası yapacakları değerlendirmenin ardından karar vereceklerini belirtti.

Hamza Hoca'nın takımda kanatta fazla alternatif olmadığı için Olcan'ı istediği belirtilirken Bursaspor'la Galatasaray arasındaki görüşmelerin başladığı belirtildi. Olcan'ın da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı ve yeşil beyazlılardan haber beklediği öğrenildi. Geçen sezon Galatasaray formasıyla 43 maça çıkan ve 4 gol, 4 asistlik bir performans gösteren Olcan'ın Süper Lig'den başka taliplerinin de olduğu fakat Bursaspor'dan gelecek yanıta göre kariyerine yön vereceği belirtildi.