Olcan Adın, sarı-kırmızılı kulübün yayın organı Galatasaray dergisinin  nisan ayı sayısına verdiği röportajda, 2009'dan bu yana düzenli oynadığını  anlatarak, "Sadece Fenerbahçe'de forma giyemedim. Orada da çok değerli yıldızlar  vardı. Alex'ten ve Van Hooijdonk'tan çok şeyler öğrendim ama bunlar sadece  antrenmanlarda kaldı" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Arthur Zico'nun da  kendisinde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, şu  değerlendirmeyi yaptı: 

"Büyük bir efsane ve çok babacan bir adamdı. İlk yılında forma şansı  buldum ama ikinci yılında takıma çok transfer yapıldı. Benim mevkime de adam  almışlardı. Transfer sezonunun açıldığı gün yanına gidip gitmek istediğimi  söyledim. Bana, 'Sana hak veriyorum, seni oynatmak istiyorum ama burasının da durumunu biliyorsun, kiralık olarak git, geri gelirsin' dedi. Alex ve Zico  gerçekten bana çok destek verdiler ama o yıllarda genç olmamız forma şansı  bulmamızı zorlaştırdı." 

Sarı-kırmızılı futbolcu, Cesare Prandelli'nin yerine teknik  direktörlüğe getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun kendilerine yaptıkları işi  sevdirdiğini, bunun da futbollarına yansıdığını ve daha iyi oynadıklarını kaydetti.