Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada sahanın en iyi isimlerinden biri olan Olcan Adın'ın teknik direktör Cesare Prandelli ile yıldızı bir türlü barışmadı. Borussia Dortmund maçında 11'de oynamayı beklerken kendisini tribünde bulan Olcan'ın 'şaşkın ve üzgün' bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor'dan büyük uğraşlar sonucunda alınan yetenekli futbolcu, takımı öne taşıyan ilk futbolcu olarak göze çarparken, Prandelli ise tercihini henüz ligde dahi şans bulamayan Goran Pandev'den yana kullandı.

Karşılaşma sonunda, "Olcan, Fenerbahçe maçında dişlerini sıkarak oynamıştı, bir sakatlığı vardı. Ona rağmen oynadı, teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazar günü oynayacağımız maçın daha önemli olduğunu düşündüğüm için o maça sakladım" açıklamalarıyla hatalar zincirine bir yenisini daha ekleyen İtalyan çalıştırıcı, 'çelişkiler' serisini devam ettirdi.

Kanatlarda Bruma ve Olcan ile rakip kalede fark yaratmak isteyen sarı-kırmızılıların iki oyuncusunun kulübeye dahi girememesinin ardından Cesare Prandelli kredisini büyük ölçüde kullandı. Olcan'a Şampiyonlar Ligi'nde henüz şans vermeyen Prandelli, oyuncunun kura çekiminin ve transferinin ardından yaptığı açıklamaları akıllara getirdi.

Kuranın ardından konuşan Olcan, "Tesiste arkadaşlarla aramızda kim çıkar demiştik. Ben de Arsenal'i yazmıştım. Tarihimizde onlara karşı aldığımız sonuçlar belli. Arsenal'i yeneceğimizi düşünüyorum. Dortmund ile de aynı şekilde." sözlerini kullanırken; transferi sonrası ise, "2000 yılında abilerimiz başardılar ve UEFA Kupası’nı kazandılar. Umarım biz de çıtayı yükseltiriz ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz." açıklamasını yapmıştı.

Herkes koreografiye odaklanmışken, Olcan Adın, üzgün...