Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular gruplar  halinde fiziksel çalışma yaptı. Antrenman dar alanda oynanan çift kale maçla sona  erdi. Çift kale maçta Prandelli'nin futbolcularından topu yere indirmeleri ve  havadan oynamamalarını istemesi dikkati çekti. 

Çalışmaya, milli takımlarda bulunun futbolcular katılmadı. Antrenmanı  izleyen bir grup öğrenci, çalışma öncesinde futbolculara baklava ikram etti. 

Olcan ve Chedjou'ya özel görev 

Teknik direktör Prandelli, çift kale maçta futbolculardan Olcan Adın  ve Aurelien Chedjou'ya özel görev verdi. 

Çift kale maç sırasında diğer futbolculardan farklı renkte giyinen  Olcan, hücumun en ucunda görev aldı. Diğer oyuncular kontrol ve pas yaparken,  Olcan ise sadece tek pas yapması dikkati çekti. 

Son haftalarda hücuma yaptığı katkıyla dikkati çeken Chedjou ise çift  kale maçta aynı anda her iki takımın da formasını giydi. Kamerunlu futbolcu,  topun durumuna göre bir takımda savunma ağırlıklı oynarken, diğer takımda hücumda  yer aldı. 

Öte yandan Sabri Sarıoğlu, antrenmandaki hırsıyla dikkati çekti.  Deneyimli futbolcu, savunmanın sağında ileri çıkışları ve ortalarıyla beğeni  topladı. 

Galatasaray, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı  antrenmanla devam edecek.