Olcan Adın'ın takımdan ayrılmak istediğini Trabzonspor yönetimine bildirdiklerini ifade eden Fazıl Özdemir, "Kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak... Olcan ligin şu anda en iyi oyuncusu. Dolayısıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın onu istemesi çok normal. Galatasaray ve Beşiktaş'tan henüz bir teklif almadık. Olcan'ın bonservisini kim alırsa biz o takımla görüşürüz" şeklinde konuştu.

Özdemir, "Olcan Adın'ın 'Beşiktaş'a gitmek istiyorum' şeklinde bir açıklaması oldu mu?" sorusuna ise 'bir bilgim yok' demekle yetindi. Öte yandan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in 'kesinlikle kadromda görmek istiyorum' dediği Olcan Adın için futbol direktörü Önder Özen de başkan Fikret Orman'a transfer için olumlu görüş bildirdi.

Geçen sezon Tolga Zengin transferinde olduğu gibi Olcan Adın konusunda da mutlu sona ulaşmak isteyen Fikret Orman'ın yıldız oyuncu için para + takas önerisinde bulunacağı, Trabzonspor kanadının ise Olcan Adın'ı ancak ve ancak yüksek bonservis şartıyla takımdan gönderebileceği belirtildi.