Çaykur Rizespor maçında attığı gol ve yaptığı asistle galibiyette  önemli rol oynayan Sneijder'in Süper Lig'de skora katkı yaptığı bütün maçlarda  Galatasaray 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 
 
Sarı-kırmızılı takım, Hollandalı futbolcunun meşin yuvarlağı filelerle  buluşturduğu 14 karşılaşmanın hepsini galip tamamlamayı başardı. 
 
46 MAÇTA 19 GOL
 
Wesley Sneijder, 2012-2013 sezonun devre arasında transfer olduğu  Galatasaray'da şu ana kadar oynadığı 46 Süper Lig maçında 19 kez fileleri  havalandırdı. 
 
Sarı-kırmızılı ekipteki ilk sezonunda 12 maçta 3 gol atan Sneijder,  geçen sezon ise 28 maçta 12 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 
 
Hollandalı futbolcu, bu sezon ise oynadığı oynadığı 16 maçta 4 gol  atma başarısı gösterdi. 
 
F.BAHÇE'YE İKİDE İKİ
 
Galatasaray formasıyla Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı iki derbi  maçına çıkan Wesley Sneijder, bu karşılaşmalarda attığı gollerle takımına  galibiyeti getiren isim oldu. 
 
Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği  maçtaki tek golü atan Sneijder, bu sezon da yine Türk Telekom Arena'da oynanan ve  2-1 kazanılan derbide uzak mesafeden kaydettiği gollerle takımının 3 puana  ulaşmasını sağladı. 
 
TÜRK TELEKOM'DA 12 GOL
 
Hollandalı futbolcu, Galatasaray'ın sahasında oynadığı maçlarda gol  yollarında daha etkili bir performans sergiledi. Sneijder, sarı-kırmızılı takımın Türk Telekom Arena'da oynadığı  maçlarda 12 gol atarken, deplasmanda ise 6 gol kaydetti. 

Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın geçen sezon sahasında Bursaspor'u 6-0  yendiği karşılaşmada 3 gol atarak, Türk Telekom Arena'da "hat-trick" yapan ilk  futbolcu oldu.