DHA - Brezilyalı oyuncu, "Juve'den korkmak mı? Onları boğacağız" ifadelerini kullandı. Eski takımı Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport'a özel bir röportaj veren Felipe Melo, "Yarın zor bir maç olacağını biliyoruz. Bizim için ve Şampiyonlar'daki geleceğimiz için çok önemli. Bunun bilincinde olarak bu maça hazırız ve şimdiye kadar olduğu gibi tam konstanstre olmuş durumdayız" diye konuştu.

TORİNO'DAKİ MAÇ BİZE GÜVEN VERDİ

"Her şeyden önce yapmamız gereken; doğru bir konstantrasyonla oynamayı düşünmek ve birçok takımın bu tip bir maça çıkmayı arzu ettiğinin bilincinde olmak" diyen Melo, Torino'daki karılaşmada 2-2 berabere kalmanın kendilerine güven verdiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "İki yıl üst üste Serie A'da zirvede olan ve iki buçuk sezonda evinde sadece 3 kez kaybeden Juventus gibi büyük bir takımın karşısında, deplasmanda berabere kalmak elbette ki büyük bir memnuniyet veriyor. Bu bize güçlü olduğumuzu ve bu yarışta önemli sonuçlar alabileceğimizi anlatıyor." 

KONSANTRASYON DÜŞMEMELİ

Kendi evlerinde ilk 50 dakika boyunca Real Madrid'i kontrol altında tuttuklarını ve onlardan daha iyi oynadıklarını hatırlatan Melo, "3-4 gol atabilecekken, ne yazık ki 6-1 aleyhimize bitti maç. O maçta konstantrasyon düşüklüğü yaşadık ve bu Juventus maçında asla yaşanmamalı. Çünkü zaten kendi evimizde, bize destek olacak taraftarımızın karşısında oynayacağız. Yapmamız gereken çok koşmak ve mücadeleyi bırakmamak" diyerek, büyük kaliteye sahip siyah beyazlıları ancak bu şekilde yenebileceklerinin altını çizdi. 

Geçen yıl da kendi sahalarında, hırpalayarak ve çok iyi bir oyun çıkararak Real Madrid karşısında bir mucize gerçekleştirdiklerini hatırlatan Melo, "Siyah beyazlıları yenebilmek için gücümüz ve imkanımız var, ama Juventus da hem kolektif hem de bireysel düzeyde çok güçlü" dedi.