Gaziantepspor'da geride kalan haftalarda sadece 44 dakika forma giyen genç oyuncu, performansı ile büyük hayal kırıklığı yarattı.

Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle hedef büyüten Gaziantepspor'un kadro derinliği konusunda da Ocak ayında önemli hamleler yapacağı öğrenildi. 

Galatasaray'dan kiralık olarak alşdığı Arjаntinli oуunсu Luсаs Ontivero'yu, devre arasında göndermeyi planlayan kırmızı siyahlı ekibin kadroya yeni takviyeler için harekete geçtiği öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk'un verdiği şansı iyi kullanamayan Luсаs Ontivero, görev aldığı 44 dakikada büyük hayal kırıklığı yaşattı. Buruk'un şekillendirdiği oyun sisiteminde kendini dışarıda bulan Arjantin'li oyuncu birçok maçta ise kadroya dahi alınmadı.

ENGİN BAYTAR GÜNDEMDE

Diğer yandan Gaziantepspor'un Luсаs Ontivero'yu tekrar Galatasaray'a gönderdikten sonra yerine Engin Baytar'ı kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Önceki gün spor servisimizin Gaziantep'e duyurduğu bu transfer Luсаs Ontivero'nun gönderileceği yönündeki haberlerle adeta doğrulandı.