Wesley Sneijder, G.saray ile sözleşme yenilemek için gün sayıyor. 4 yıllık imzaya hazırlanan Hollandalı yıldız tam bir İstanbul aşığı olan hamile eşi Yolanthe Cabau ile birlikte sarı-kırmızılı maceraya devam edecek.

Yönetime, “Galatasaray’da mutluyum, herhangi bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Tatil dönüşü gelir 3-4 yıllık imzayı atarım” diye haber gönderdi. Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte tam bir İstanbul aşığı olan ve Boğaz manzaralı evinin balkonunda vakit geçirmeyi çok seven 31 yaşındaki süperstar, Türkiye’yi çok seviyor. Ayrılmayı aklının ucundan bile geçirmeyen dünyaca ünlü süperstar, kariyerine G.Saray’da nokta koymayı düşünüyor.

AMK Spor'un haberine göre, Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, tam bir İstanbul aşığı. Geçen ay yayınlanan bir röportajında “İstanbul’u çok seviyorum. Kültürünü ve insanlarını beğeniyorum. Yemekleri çok çeşitli ve lezzettli. Türkiye’ye geldiğimiz ilk günden beri bize gösterilen ilgi ve yakınlık inanılmaz. İstanbul’un tek kusuru trafiği. Ne yapalım, her güzelin bir kusuru olur. Wesley ile birlikte burada çok mutluyuz. Yıllarca da kalmak istiyoruz” demişti.

KARDEŞİ DE GELİYOR

Galatasaray yönetimi, Wesley sneijder’in futbolcu olan kardeşi Rodney Sneijder’i de İstanbul’a getiriyor. Hollanda 2. ligi’nde forma giyen 23 yaşındaki Rodney Sneijder, sarı-kırmızılı takımın sezon öncesi kampına katılacak. Burada deneme antrenmanlarına çıkacak olan rodney sneijder yeterli bulunursa a takım kadrosuna alınacak. aksi takdirde Galatasaray’ın A2 takımında yer alacak.