Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sivasspor maçı öncesi orta saha kurgusunda değişikliğe gidecek.

Ligin ikinci yarısından beri tercihlerini genelde Ceyhun, Yekta, Selçuk ve Melo dörtlüsünden oluşturan İtalyan teknik adam zorlu deplasmanda bu oyuncuların dışına çıkmak zorunda kalabilir.

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Melo'nun yanısıra Ceyhun'un da sakatlığının bulunması Mancini'yi düşündürüyor. Orta sahada Yekta ve Selçuk'un yanına ekleyeceği üçüncü ismi düşünen deneyimli teknik adam, zaman zaman ön libero olarak görev verdiği Veysel'e şans verebilir. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tokatspor mücadelesinde ön liberoda başarıyla forma giyen Veysel de antrenman performansıyla Mancini'ye hazır olduğunun sinyallerini veriyor.

Galatasaray'ın Sivas deplasmanında kilit ismi kuşkusuz Selçuk İnan olacak. Son zamanlarda hareketli günler geçiren Selçuk, Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan sonra Mancini ile biraraya gelmiş ve konuyu tatlıya bağlamıştı.

Mancini, tecrübeli futbolcusuna Sivasspor karşılaşmasında güvendiğini belirtmiş ve lig sonuna kadar en iyi şekilde mücadele edeceğine inandığını söylemişti.