Galatasaray tribünlerinin tanınan simalarından Sezgin Özcimbomlu hayatını kaybetti. Sarı-kırmızlı tribünlerin sevdiği isimlerden Özcimbomlu Sezgin, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir İstanbul Özel Güngören Hastanesi'nde yoğun bakımda yatıyordu...

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte olan Galatasaray tribünlerinin sembol ismi Sezgin Özcimbomlu’yu kaybettiğimizi üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tüm hayatını Galatasaray’a adayan Özcimbomlu’ya Allah’tan rahmet, merhumun ailesine, yakınlarına ve Galatasaraylılara başsağlığı diliyoruz.

GALATASARAY MAÇINDA TRİBÜNDEN DÜŞTÜ

Özcimbomlu Sezgin, 1983 yılında Galatasaray'ın Quicy Lahti ile oynadığı maçta Tarik Hociç'in golünden sonra kapalı tribünden düşerek 16 yaşında felç olmuştu.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Amigo Sezgin, 2008 yılında 4 ay süren mahkemenin ardından Kaçmaz olan soyadını 'Özcimbomlu' olarak değiştirmişti...

HAYATININ ANLAMI; GALATASARAY'DI

Sezgin Özcimbomlu, röportajlarında Kralbet Galatasaray'a olan hayranlığını şu sözlerle dile getiriyordu: "Mezar taşımın üzerine de cimbom adını yazdırmış olacağım.  Çünkü benim bütün her şeyim Galatasaray. İmkanlarım olsa ilkem cimbom olsun. Doğum tarihim 1905, ilim Galatasaray olsun isterim. Ama ben yalnızca elimden geleni yani soyadımı değiştirebildim. Attığım adım Galatasaray yürüdüğüm adım Galatasaray evimin rengi Galatasaray."