Dursun Özbek, UEFA Avrupa Ligi için de iddialı konuştu, “Roma’ya turistik seyahate gitmeyeceğiz” diyerek takımına olan inancını dile getirdi.
 
''Tur için elimizden geleni yapacağız''

 “180 dakikalık oyunun 90 dakikası geçti. Burada taraftarımızın karamsarlığa kapılmasına gerek yok. Galatasaray, Roma’da tur için elinden geleni yapacaktır” dedi.
 
Galatasaray Başkanı, Sneijder’in kenara alınması sırasında bir grup taraftarın teknik direktör Mustafa Denizli’yi protesto etmesini de yorumlayarak, “Mustafa Hoca ile 1.5 sene kontratımız var” diye destek verdi. Başkan Özbek, bu sözleriyle ayrılık ihtimalini de ortadan kaldırdı.
 
Özbek, Donk’a yapılan protestolar hakkında da şunları söyledi:
 
“Aslında bu konuya yorum getirmek istemem. Hocamız da fikrini bildirdi. Bunlar normal... Sportif arenada bu tür tepkileri olağan karşılamak gerek. Ancak benim taraftarımıza mesajım sabırlı ve kucaklayıcı olmaları” ifadelerini kullandı.
 
Fair Play hakkında...
 
Türk Telekom Arena’da taraftarın verdiği desteğin de inanılmaz olduğunu belirten Başkan Özbek, “Onlara teşekkür ederim. Takımı çok iyi desteklediler. Bu takımın performansı yükselecektir. Galatasaray taraftarı başarılara alışkın bir taraftar... Bu yüzden takımını hep iyi görmek istiyor” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Dursun Özbek son olarak UEFA Finansal Fair Play çerçevesinde gelecek hafta kendileriyle ilgili verilecek karar öncesi savunmayı güncelleyeceklerinin altını çizdi, Sportif AŞ’nin mayısta kâr edeceğinin de bu dosyaya gireceğini bildirdi.