Sezon boyunca süren kötü gidişata Fenerbahçe derbisi ile nokta koymak isteyen futbolcularımız erteleme kararı sonrasında şaşkına dönerken başkan Dursun Özbek ile de teker teker konuştular... Takımın yabancı oyuncuları önceki gün Metin Oktay Tesisleri’nden ayrılmadan önce gelen ‘seyircisiz oynama’ ve sonrasında da erteleme kararı ile ne yapacaklarını bilemezken başkan Dursun Özbek’ten gelecek telefona kadar tesislerde kaldılar. 

Başkan'dan gelen haberin ardından evlerinin yolunu tutan oyuncular, akşam saatlerinde ise tek tek başkan Dursun Özbek’i aradılar. Yabancı oyuncular birbirlerinden habersiz olarak Özbek’e teşekkür ederek seyircisiz oynama yerine erteleme kararından duydukları mutluluğu dile getirdi. 

Başkan Dursun Özbek’in oyuncuların da bu ortamda maça çıkmamaları gerektiği yönündeki sözlerini tasdik eden yabancı oyuncular arasında kulüpte uzun süredir bulunan isimlerden biri ise şu sözlerle başkan Özbek’e teşekkür etti: 

ETKİSİ SÜRÜYOR...

"Can güvenliğimizle ilgili sıkıntı varsa sizin bizi düşünüp maçı erteletme talebiniz ve sonrasındaki sonuç bizi çok mutlu etti. Bu yaşananlar hem bizleri hem de taraftarı ne kadar düşündüğünüzü gösterir. Bizim hayatımızın maçtan daha kıymetli olduğunu söylemişsiniz. Zaten son günlerde yaşanan kötü olayların etkisi üzerimizdeydi. Seyircisiz oynamak yerine ertelenmesi kararı aldığınız için biz de oyuncular olarak rahatladık.”