Geçtiğimiz haftalarda, tüm primlerin ligin 3. bitirilmesi halinde verileceğini açıklayan Sarı-Kırmızılı yönetim, ardından rotayı Fenerbahçe derbisine çevirmişti. Sadece ezeli rakibin mağlup edilmesi durumunda 100'er bin TL prim dağıtılacaktı. Ancak işler ligde bir türlü rayına girmeyince, kupa kozu devreye sokuldu. Haftaya çarşamba günü yarı final ilk maçında Çaykur Rize'ye konuk olacak.

Galatasaray'da, net rakam bugünkü Antalya sınavından sonra belli olacak. Ancak oyunculara gönderilen 'resmi olmayan' mesajla, Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda, adam başı 200 bin TL prim dağıtılacağı belirtildi. Bu da, primlere yüzde 100 zam yapıldığı anlamına geliyor.

Avrupa için iki hedef 

UEFA'nın verdiği 1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasının bir an önce tamamlanması adına, Galatasaray'ın bu sezon Avrupa biletini cebine koyması şart.

Bunun için de Aslan'ın ya ligde ilk 4'e girmesi gerekiyor -ki üçüncü Torku Konya ile 12, dördüncü Başakşehir ile 4 puanlık fark bulunuyor ve bu farkın kapatılması pek mümkün görünmüyor, ya da kupayı kazanması. İşte bu nedenle Sarı-Kırmızılılar, varını yoğunu Türkiye Kupası'na adamaya hazırlanıyor.