Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yorumculuk yaparak kariyerine devam eden Beşiktaş eski futbol direktörü Önder Özen, sarı-kırmızılı takım hakkında açıklamalarda bulundu.

"HAMZA HOCA 60 DAKİKAYA NASIL ÇIKARTTI?"

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun değişiklikleriyle ilgili konuşan Önder Özen, "En zoru öndeyken yapılan hamlelerdir. Yine de daha iyisi olabilirdi. Belki antrenör performansı tartışılabilir ama asıl sorun Hamza Hoca’dan önceye dayanıyor. G.Saray 15 milyon Euro harcamış bekler için. Ama gözden çıkarılan Sabri ve başka pozisyona alınan Olcan oynuyor. İtiraz da edemeyiz. Sabri en iyi sağ-bek. Olcan da gecenin iyisiydi. Tempo neden düşüyor diye sorulabilir ama doğru soru şu olmalı; Hamza hoca bu takımın temposunu 15-20 dakikadan 60 dakikaya nasıl çıkarttı? Prandelli ‘ilk 20 dakika iyiydik’ diyeli daha 4 ay oldu. Unutmayalım" dedi.

"ŞAŞIRDIM"

Türk Telekom Arena'daki protestolar hakkında da konuşan Önder Özen, "Durum 2-2 ve son dakikalar. Top Bruma’ya gelince protesto başlıyor. Şaşırdım. Protesto edilmesi gerekenler sahadakiler değil, maçı plazmadan izleyen asıl sorumlulardı!" diye konuştu.