Gaziantep'teki biber gazı skandalından dolayı G.Saray'ın PFDK'ya gönderilmesine tepki var. Sarı-Kırmızılı takım bir kez daha saha kapama veya para cezası tehlikesi ile karşı karşıya kalırken dosya yarın belli olacak. Maç temsilcilerinin raporu ile TFF Hukuk Kurulu'nun G.Saray'ı "Saha olayları ve sahte bilet" suçları nedeniyle disipline yollamasına ilk isyan eden Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk oldu.

Öztürk, Disiplin Kurulu'na bir dost tavsiyesinde bulanacağını belirtip, şu özel açıklamaları yaptı:

"Disiplin Kurulu'na çok küçük ve dostane tavsiyem var: Toplantıya başlamadan 5 dakika önce bir tutam biber gazı sıksınlar ve sonra toplantıya girsinler. Ondan sonra da Mottobet 'Seyirci sahaya indi' diye G.Saray'a ceza verip vermemeye karar versinler.

"KIBRIS'TA YAŞADIM GAZ LANET BİR ŞEY"

"Lütfen rica ediyorum azıcık sıksınlar ki ne olduğunu görsünler. Biber gazı çok kötü bir şey, 5 dakika sonra salona girsinler, özellikle bunu tavsiye ediyorum. Ben biber gazının ne olduğunu iyi bilirim. Antep'te olaylar anında saha dışında idim ama Güney Kıbrıs'taki voleybol maçında başıma geldi. Tam bir felaketti. Lanet bir şey biber gazı. Ne bulurlar bu gazda anlamıyorum."

Öte yandan G.Saray Kulubü, Gaziantep maçı öncesi çıkan olaylar ilgili bugün PFDK'ya savunma verecek. Yarınki toplantı öncesinde özellikle biletli seyircilerin maça giremediğinin altı çizilecek ve sahaya biber gazı yüzünden girildiği vurgulanacak. Raporlara göre PFDK'nın G.Saray'a ağır para cezası vermesi bekleniyor.

Akşam