Oyuncuların tüm alacaklarını sıfırlayan yönetim, teknik heyete de ceza konusunda yetki verdi. Bundan sonra takımın yararına olmayan kırmızı kart gören, hocasının kararına tepki gösterenleri külfetli bir dönem bekliyor
 
MALİ olarak kulübü düzene sokmak için kolları sıvayan yönetim, uzun yıllardır yapılmayana imza attı ve oyuncuların ödemelerini günü gününe yatırmaya başladı. Prim borçları da dahil olmak üzere herkesin ücretini yatıran ve futbol takımına borçlu kalmayan yönetim, bunun ardından ise teknik heyete maddi cezalar konusunda tam yetki verdi. 
 
SON olarak 2010-11 sezonunda oyuncuların zamanında paralarını aldıkları ortaya çıkarken teknik heyet ile yönetimin yaptığı görüşme sonrasında bundan sonra hata yapan, düzeni bozan, kurallara uymayan oyunculara para cezası verilmesi kararı çıktı. Daha önce zaten oyuncuların paraları ödenmediği için maddi bir ceza uygulayamayan teknik heyetin de böylece eli güçlenirken bundan sonra disiplin olarak kimseye taviz verilmeyecek.
 
PARASINA GÖRE!
 
SEZON başından bu yana saçma bir şekilde kırmızı kart gören oyuncuların yanı sıra oyundan alınınca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na tepki gösteren oyunculara herhangi bir ceza verilemezken bundan sonrasında ise durum çok farklı olacak. Yeni değerlendirmeye göre herkes kazandığı paraya göre de ceza verecek.