Pereria, Fenerbahçe'nin Medicana Sivasspor ile oynadığı ve 3-2 kazandığı hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 30 dakikasındaki oyundan oldukça memnun olduğunu, iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Bir basın mensubunun, Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı 4. yıldızla alakasının olup olmadığını sorması üzerine Pereira, "Bizim burada yapmak istediğimiz iyi, kuvvetli ve dengeli bir takım oluşturmak. Bu anlamda transferler yapılıyor. Yoksa başka takımın yapmış olduğu şeyler beni fazla ilgilendirmiyor. Sadece kendi politikamıza yoğunlaşıyoruz. Sadece hedefimiz Fenerbahçe'yi geliştirmek" diye konuştu.

Medicana Sivasspor'u beğendiğini de aktaran Pereira, "Burada maç kazanmak Sivasspor'u yenmek çok kolay değil. Bizim için çok önemli bir test oldu" ifadelerini kullandı.

Bu arada Pereira, toplantının başında basın mensuplarını Türkçe "günaydın" diye selamladı. Pereira, uyarı üzerine yine Türkçe olarak "iyi akşamlar" dedi.