Lukas Podolski, skoru koruyamama durumunun affedilemez olduğunu söyledi. Mustafa Denizli’nin bir anda her şeyi değiştiremeyeceğini beliten başarılı futbolcu, ilerleyen maçlarda skoru korumalaru gerektiğinin altını çizdi.

Podolski şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda formda değiliz. Formda olmuş olsaydık zirvede olmuş olurduk. Maçta 2 defa öne geçtik ma bunu korumayı beceremedik. Sonuçta yine 3 puan almayı başaramadık. Geçen deplasmanlarda olduğu gibi yeniden öne geçtik ama yine skoru koruyamadık. Hocamız bir anda her şeyi değiştiremez. Bunu bizim yapmamız gerekiyordu. Hocanın bir anda hiçbir şeyi ideğiştireceğini düşünmenzsiniz. Onun katkılarını uzun vadede göreceğiz. Umarım önümüzdeki maçta öne geçtiğimiz zaman bunu korumayı başarırız.”

Burak Yılmaz ise karşılaşma sonrası şunları söyledi;

“Zor bir dönemden geçiyoruz takım olarak, camia olarak belki de. Bunun üstesinden gelebilecek bir camiayız. 3 maçtır öne geçip koruyamadığımz skorlar var. Hocamız bizden neler istediğini açıkça söyledi ama kısa bir zamanımız vardı. 3 maç öne geçip skoru koruyamıyorsan hatalı biziz. Bursaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyorum. Biz yine çıkışa geçip sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bursaspor maçında çıkış yalayarak Astana maçına moralli çıkmak istiyoruz. Sezon sonunda yine şampiyon biz olacağız”