EURO 2016’da Almanya’nın formasını giyip, Türkiye’den ayrılmayı hedefleyen Lukas Podolski’nin, şimdiden kendisine kulüp baktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menaceri, bir süredir Katar kulüpleriyle temas halinde ve en yüksek teklifi verecek takımla anlaşma sağlamaya hazırlanıyor.
 
Lukas Podolski’nin formsuz görüntüsü Almanya Milli Takımı’nın teknik ekibini de olumsuz etkiledi. Tecrübeli futbolcunun her geçen hafta azalan performansı milli takıma seçilme şansını düşürüyor. Alman basınında çıkan haberlerde, EURO 2016 için seçilecek kadro için Podolski’nin elinde fırsatı iyi kullanamadığı aktarıldı. T-Online sitesi, “Lukas Podolski’nin EURO 2016 bileti sallantıda... Podolski şu anda seçilmeme durumuna sahip” dedi.

KAPUSTKA İLK ALTERNTİF

Lukas Podolski'ye alternatif bir isim arayan Galatasaray'ın Kapustka için teklif yaptığı ileri sürüldü. Gelecek sezonun takımını kurmak için genç oyunculara yönelen sarıkırmızılı ekibin, Cracovia'da forma giyen 19 yaşındaki Kapustka için 2 milyon dolar önerdiği iddia edildi. Yetenekli oyuncuyla, Köln ve Borussia Dortmund'un da ilgilendiği öğrenildi.