Almanya'nın ünlü gazetelerinden Bild'in internet sitesinden verdiği "Podolski Arsenal'ı bırakıyor" başlıklı haberinde, Almanya Milli Takımı oyuncusu Lukas Podolski'nin Arsenal'da iyi günler geçirmediğini ve dün oynanan FC Everton maçında da kadroya alınmamasıyla kulübüyle yol ayrımına geldiğini yazdı. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in de Podolski'yi artık kadroda düşünmediğini belirten Bild, 29 yaşındaki futbolcunun İtalya, ABD ve Almanya liglerindeki bir takımla anlaşabileceğini kaydetti.

Juventus'a çok yakın

Galatasaray'ın forvet arayışları kapsamında gündemine gelen Lukas Podolski için İngiltere, Almanya ve İtalyan basınında sıcak gelişmeler yaşandı. Avrupa basını, Alman oyuncunun Juventus ile anlaşmaya vardığını yazdı.

İngiliz basınında yer alan iddiaya göre, 29 yaşındaki oyuncu kiralık olarak Juventus'a katılacak ve satın alma opsiyonu da 10 milyon euro olacak. İtalyan ve Alman kaynaklar da Juve'nin ilgisini doğrularken, devrede başka kulüplerin de olduğunu belirtti.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal dün, Podolski'yi kendisinin istediğini ancak Prandelli'nin sıcak bakmamasından dolayı transfer etmeyi düşünmediklerini açıklamıştı.