Transferde uzun süren suskunluğun ardından başkan Dursun Özbek taraftara vadettiği yıldız oyuncu transferi için bizzat devreye girdi.

Başkan Dursun Özbek Podolski'nin Faslı menajeri Nassim Touihri ve Podolski'nin hem çocukluk arkadaşı hem menajerinin ortağı Ali Pektaş ile görüşüp, golcü oyuncunun transferini bitirme noktasına getirdiği öğrenildi. Sarı -Kırmızılı kulübün başkanı Podolski'nin transferini önümüzdeki hafta içerisinde bitirmeyi ve 11 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yapılacak gider bütçesinin artırımı, artı borçlanma yetkisi için istenen iznin gerçekleşmesi için üyelere de mesaj vermiş olacak.

1 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan Podolski için Galatasaray'ın Arsenal'e 4,5 milyon € önerdiği ortaya çıktı. 

METRO AĞUSTOS'TA AÇILIYOR

Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken, geçen yıl Türk Telekom Arena'nın metro durağının kapatılması üzerine ciddi sayıda seyirci ve gelir kaybına uğramıştı. Başkan Dursun Özbek ve ekibi Sarı-Kırmızılı taraftarları stada geliş gidişlerini kolaylaştırmak için metro durağındaki sorunun giderilmesi için girişimlerini yoğunlaştırdı ve sızan bilgilere göre Seyrantepe metro durağının yeniden açılmasının Ağustos ayında biteceği ve önümüzdeki sezona metro sıkıntısının da sona ereceği bildirildi.