Adnan Polat yönetiminin son dönemleri G.Saray camiası için zor bir süreçti... Bu dönemin en çok karşı karşıya gelenleri isimleri ise başkan Adnan Polat ile yönetici Mehmet Helvacı olmuştu...

Bu ikili uzun bir aradan sonra karşı karşıya gelirken kılıçlar da çekildi. Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski yöneticilerden Kemal Onar’ın cenazesi için Arena’da yapılan törene Polat ve Helvacı da katıldı... Kemal Onar’ın cenazesinde selamlaşmak isteyen Mehmet Helvacı’ya yönetiminden ayrıldığı için kızgın olan Polat, “Çek elini, defol git yanımdan. Bana hangi yüzle selam veriyorsun” diyerek Helvacı’yı yanından uzaklaştırdığı belirtildi.

Galatasaray’da eski başkan Adnan Polat, yönetiminden ayrıldığı için “Brütüs” diye suçladığı Mehmet Helvacı’nın elini sıkmadı, “Defol git” diyerek payladı.

Kulübün eski yöneticilerinden Kemal Onar’ın geçen cumartesi günkü cenazesinde yaşanan olay, Galatasaray camiasında geniş yankı uyandırdı. Bebek Camiisi’ndeki tören sırasında Polat ile onun döneminde ikinci başkan olan Mehmet Helvacı arasında ‘selam verme’ yüzünden ortalık gerildi.

Helvacı’nın, kalabalık avluda bulunan Alp Yalman ile sohbet eden Polat’ın yanına giderek, “Merhaba başkanım” diyerek elini uzattığı, ancak hiç de beklemediği bir tepki ile karşılaştığı bildirildi. Adnan Polat’ın “Çek elini, defol git yanımdan. Bana hangi yüzle selam veriyorsun” diyerek Helvacı’yı yanından uzaklaştırdığı belirtildi.