Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanışı Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev derbi ile olacak. Mustafa Denizli ile yeni bir döneme giren Galatasaray'da, derbinin en kilit isimlerinin başında ise Alman golcü Lukas Podolski geliyor.

Uzun yıllar sonra eski günlerine dönen Lukas Podolski, sarı-kırmızılı takımdaki performansıyla alkış alırken, kariyerinin en iyi 2. sezon başlangıcını da yapma fırsatına sahip oldu. Futbolculuk kariyerinde Köln, Bayern Münih, yeniden Köln, Arsenal ve Inter'de görev yapan Podolski, ligde en iyi kariyer başlangıcını 2011/2012 sezonunda Köln formasıyla yapmıştı. O dönem ilk 15 haftada 11 gol atan Podolski, Galatasaray formasıyla ise ilk 14 haftada 7 gole imza atmayı başardı.

Galatasaray'ın ligdeki en golcü oyuncusu olan Podolski, Beşiktaş ile oynanacak derbide 2 gol atarsa, en iyi 2. kariyer başlangıcını gerçekleştirmiş olacak. 2004/2005 sezonunda Köln forması ile ilk 15 haftada 9 gol atan Alman golcü, Beşiktaş filelerini 2 kez havalandırırsa Galatasaray ile bu rekoru egale etmiş olacak.

İşte Lukas Podolski'nin forma giydiği takımlarda ilk 15 haftadaki performansı...