G.Saray’da tüm gözler bu akşam çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplari bu akşam TSİ 18.45′te çekilecek kura ile belirlenecek.

G.Saray’ın olası rakiplerinden Porto’nun yöneticilerinden Diego Brandao, sarı-kırmızılı ekiple eşleşme olasılıklarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. “Türkiye harika bir ülke. G.Saray bizim için dost bir kulüp. Onlarla aynı grupta mücadele etmeyi, İstanbul’a gelmeyi çok isterim. Sportif olarak ise G.Saray’dan daha güçsüz bir takımı tercih ederiz” diyen Porto yöneticisi, sarı-kırmızılı ekibin çok iyi bir kadrosu olduğunu söyledi.

Öte yandan bu sezon başında Emirates Cup'ta karşılaştığımız ve sahalarında kupa kaldırdığımız Arsenal'de de Galatasaray tedirginliği bulunuyor. Daha önce iki maçta Arsenal ile karşı karşıya gelen Galatasaray, iki maçtada kazanarak maç sonunda kupaya uzanan taraf olmuştu. İngiliz taraflarların birçoğu da kurada Galatasaray'ın gelmesini istemiyor. Bazi Arsenal taraftarları Galatasaray'ın kendilerine ters gedliğini ve endişe duyduklarını belittiler.