Şampiyonlar Ligi'nden sonra ligde de istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray'da Başakşehir karşısında alınan 4-0'lık yenilgi adeta bardağı taşırdı.

Mücadelenin ardından teknik direktör Cesare Prandeli basın toplantısına katılmazken oldukça sinirli olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.
Sarı-kırmızılı idareci Abdurrahim Albayrak ile Florya'da gece geç saatlerde durum değerlendirmesi yapan Prandelli'nin istifa etmeyi düşündüğü bildirildi.

Lig Tv'nin haberine göre; Stattan kimseyle konuşmadan ayrılan Prandelli'nin Florya Metin Oktay tesislerinde yeniden yönetim kuruluna giren Abdurrahim Albayrak'la yemek yediği ve genel durumdan şikayetçi olduğu kaydedildi.

İKİLİ ARASINDA GEÇEN DİYALOG
Prandelli, "Geldiğimden beri değişmeyen şeyler var. Çok çalışmamıza rağmen istediğimizi elde edemiyoruz. Çok ümitli değilim" sözlerine, Albayrak'ın ise, "Hemen pes etmek olmaz. Bir hafta daha sabırla bekleyelim" yanıtını verdiği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Prandelli'nin istifa kararı da ertelenmiş oldu. Gece geç saatlere kadar Florya'da kalan Abdurrahim Albayrak'ın futbolcularla da özel olarak görüştüğü açıklandı.

31 Ekim'de Kasımpaşa ile oynayacak olan Galatasaray'ın olası bir kötü sonuç alması halinde İtalyan çalıştırıcının vedasına kesin gözüyle bakılıyor.