Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından, NTVSpor yorumcusu, sarı-kırmızılıların eski hocası Hasan Şaş değerlendirmelerde bulundu.

Şaş, Sneijder'in yedek kalması ile ilgili, "Prandelli, Sneijder'i yedek bırakmasını herkese yutturur ama bana yutturamaz. Kaprisi yüzünden yedek bıraktı." diye yorum yaptı.

"HAMİT, SELÇUK, YEKTA, EMRE..."

Maçı değerlendiren yorumcu, "Böyle durumlarda 3 puan almak çok önemlidir. Ama ben skora göre konuşmam. Galatasaray bana hiç bir türlü ışık vermiyor. Galatasray'ın fizik durumu iyi değil. Hamit'in, Selçuk'un, Yekta'nın fizik durumları iyi değil. Emre'nin ayakta duracak hali yok. Babel oyundan çıkmasaydı Galatasaray savunmasını sıkıntıya sokabilirdi" dedi.

"G.SARAY SIKINTI YAŞAR"

G.Saray'ın iyi durumda olmadığını vurgulayan eski antrenör, "Ben çok istatistiklere bakmam ama istatistikler Galatasaray'ın pozisyona giremediğini söylüyor. Galatasaray'ın fiziksel anlamda daha yukarılara çıkması gerekiyor. Galatasaray bu performansının üstüne çıkamazsa büyük sıkıntılar yaşar" ifadelerini kullandı.

"TAFFAREL'E ÇOK KIZIYORUM"

Taffarel'e de tepki gösteren Hasan Şaş, "Hamit, oyun kurucu olarak oynayamaz. Prandelli, yardımcısı ya da Taffarel biraz araştırsaydı o şekilde oynatmazlar Hamit'i. Bu konuda Taffarel'e çok kızıyorum. Prandelli Sneijder'i forvet arkasında oynatmalı artık. Prandelli'nin artık 4-4-2'yi ya da 4-4-1-1'i ya da 4-5-1'i denemesi lazım" diye konuştu.

HAKEME ELEŞTİRİ

Maçın hakemini de eleştiren Hasan Şaş, "maçın hakemi Hüseyin Göçek, penaltıyı kaçırdı. Telles, Orhan mücadelesinde Orhan'ın topa hiç bir müdahalesi yok. Topa hareketlenmesi yok. O zaman rakibine dokunmayacaksın" değerlendirmesinde bulundu.