Prandelli, Burak ve Selçuk’un Kazakistan maçındaki oyunlarının ardından rahatladı... İki oyuncunun da üzerlerindeki kara bulutları dağıttığına inanan İtalyan, bunun takıma da yansımasını istiyor
 
KAZAKİSTAN ile oynanan milli maç öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar futbolun önüne geçerken G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise saha içinde kaldı... İtalyan çalıştırıcı sahaya çıkan oyuncularının performanslarından oldukça memnun kalırken Burak Yılmaz’ın attığı 2 gol de kurt hocayı coşturdu... Bu sezon gol anlamında kısır bir dönem geçiren Burak Yılmaz’a hem hocaları hem de arkadaşları sürekli destek verirken Kazakistan karşısında gelen 2 gol ise bu rehabilitasyon sürecinin de olumlu geçtiğinin kanıtı oldu adeta. 
 
SEMİH KAYA SEVİNCİ
 
ELİNE geçen fırsatları cömertçe harcayan ancak demoralize olmadan hırsıyla mücadele eden Burak Yılmaz, biri penaltıdan olmak üzere Kazakistan ağlarına duble yapınca tribünde maçı takip eden Prandelli de havalara uçtu... Yakın çevresine Burak Yılmaz’ın attığı gollerden dolayı yaşadığı mutluluğu anlatan İtalyan ayrıca Semih ve Selçuk İnan’ın performanslarını da beğendi. 
 
BREZİLYA maçında kendi ağlarını bulması nedeniyle moralsiz olan Semih’in bu karşılaşma ile birlikte kendine geldiğini söyleyen Prandelli ayrıca bu yıl G.Saray taraftarının da tepkisine maruz kalan Selçuk İnan’ın ortaya koyduğu futbolla gelecek adına ümitlendi. 
 
’Sabri konusunda yanıltıldım’
 
YENİ yönetimin gelmesi ile birlikte affedilen Sabri Sarıoğlu konusunda Cesare Prandelli içini döktü... İtalyan çalıştırıcı, yöneticilerle yaptığı sohbette, aylarca kadro dışı kalmasına rağmen Sabri’nin hiç ara vermemiş gibi döndüğünü söylerken, “Sabri’nin antrenmandaki performansı ve gayreti üst düzeyde. Ayrıca sadece çalışkan değil son derece faydalı bir oyuncu. Sabri konusunda yanıltıldım” diye konuştu.
 
Yanal’a özel analiz!
 
MİLLİ maçların ardından Aslan da lige döndü... Sarı-kırmızılılar, Trabzon maçı hazırlıklarına başlarken teknik heyet hafta boyunca oyuncuları görüntülü analizlerle maça hazırlayacak. Arena’da oynanacak maç öncesinde bordo-mavililerin eski maçlarının yer aldığı videolar hazırlatan Prandelli, ayrıca teknik ekibin değişmesinden dolayı da yeni görüntüler hazırlattı..
 
Yanal’ın ilk maçı olması nedeniyle F.Bahçe’deki maçlarından da analizler hazırlatan Prandelli, oyuncuları her ne kadar görüntülü analizleri sevmese de hafta boyunca rakibini ve hocasının taktiklerini ezberletecek. 

Şampiy10