Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Dürüst, yaptığı değerlendirmesinde, "Sahada görmek istediğimiz Galatasaray vardı. Reaksiyon veren bir ekiptik. İnşallah bu bir başlangıç olur. Hem hocamızı hem de takımımızı kutluyoruz. İnşallah lig maçında daha kalabalık taraftar önünde aynı mücadeleci oyunu sergileyip, yarışa kaldığımız yerden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ali Dürüst, sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile anlaşma sağlanıp sağlanmadığı yönündeki bir soru üzerine, "Hayır. Önümüzde bir süreç var. Onu bekleyeceğiz" yanıtını verdi.

Mücadelenin ikinci yarısında kırmızı kart gören Felipe Melo'nun aldığı 2. sarı kartın yanlış olduğunu savunan Dürüst, "Bence ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonda, sarı kartı gerektirecek bir durum yoktu. Önemli olan 10 kişi kaldıktan sonra arkadaşlarımızın mücadelesi. Beklediğimiz buydu. Sezon içinde kartlar olacak ama sahadaki arkadaşların mücadeleyi bırakmaması önemli. Özlediğimiz buydu. İnşallah bu mücadeleyi bütün sezona yayarız" diye konuştu.

Dürüst, karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın 3. golünü atan Portekizli genç oyuncu Bruma'nın performansı hakkında ise "Yedek kalıp, oyuna girdikten sonra gol atması önemli bir şey" değerlendirmesini yaptı.