Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Cesare Prandelli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adamın açıklamaları şöyle;

"Ortaya koyduğumuz oyuna bakıldığı zaman hak etmediğimiz bir sonuç oldu. Çocuklar çok çalışıyor, onlar için çok üzüldüm kesinlikle onlar bu skoru hak etmiyor.  İstanbul'daki maça göre gelişim kaydettiğimizi düşünüyorum, oradaki oyunumuzun çok ama çok üzerinde bir oyun ortaya koyduk ve kesinlikle bu skoru hak etmediğimizi düşünüyorum." 

Burak Yılmaz'ın yedek kalmasına da değinen tecrübeli teknik adam; "Burak konusunda teknik açıdan seçim yapmak zorundaydım. Burak Yılmaz'ın bileği ağrıyordu ve onu daha fazla zorlamak istemedim." dedi.

Prandelli sonuca rağmen başları dik ayrıldıklarını söylerken hedef koymayacaklarını da belirtti. "Şu anda bir hedef yok, bir hedef koymayacağız. Her maçın ardından başımız dik ayrılıyoruz sahadan, skor ne olursa olsun. Bir sonraki maçın skoruna göre durumumuzun şekilleneceğini düşünüyorum. Ben Avrupa Liginden hiçbir zaman bahsetmedim, şu an için Şampiyonlar Ligindeyiz ve bunu konuşuyoruz. Daha sonra ortaya çıkan hedefleri daha sonra konuşuruz" açıklamasını yaptı. 

İstifa konusuna da değinen İtalyan teknik adam istifa etmeyi düşünmediğini de söyledi. "Baktığımız zaman takımda görünen bir gelişme var. Bizim tüm planımız lige yönelik, bizim tek hedefimiz şampiyonluk, dördüncü yıldız. Eleştiriler elbetteki olacaktır ama ben asla istifa etmeyi düşünmedim." dedi.